Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Smaller
Normal
Larger
Pasta Chips
Geniet van knapperige zelfgemaakte Pasta Chips: krokante farfelle, perfect gekruid met olijfolie en kruiden, een verrassende snack vol smaak!
Porties
2
personen
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Equipment
Ovenschaal
Bakpapier
Ingrediënten
250
gram
Pasta vlinders
(Farfalle)
1
eetlepel
Olijfolie
extra vierge
Zout, peper en kruiden
naar smaak/keuze
Instructies
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Plaats de afgekoelde farfalle in een kom en voeg olijfolie, zout, peper en kruiden toe.
Meng goed zodat de pasta gelijkmatig bedekt is met de olijfolie en kruiden.
Leg de pasta vlinders op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 17 tot 20 minuten, of tot de pasta chips knapperig zijn.
Haal uit de oven en laat de pasta chips iets afkoelen.
Serveer de pasta chips als een knapperige en smakelijke snack of als bijgerecht bij je favoriete dip.
calorieën:
498
kcal
Gang:
Snacks
Keuken:
Italiaans
Trefwoord:
Borrel, Chips, Italiaans, Pasta, Snack