Ga terug

Pasta Chips

Geniet van knapperige zelfgemaakte Pasta Chips: krokante farfelle, perfect gekruid met olijfolie en kruiden, een verrassende snack vol smaak!
Porties 2 personen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 35 minuten

Equipment

  • Ovenschaal
  • Bakpapier

Ingrediënten

  • 250 gram Pasta vlinders (Farfalle)
  • 1 eetlepel Olijfolie extra vierge
  • Zout, peper en kruiden naar smaak/keuze

Instructies

  • Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • Plaats de afgekoelde farfalle in een kom en voeg olijfolie, zout, peper en kruiden toe.
  • Meng goed zodat de pasta gelijkmatig bedekt is met de olijfolie en kruiden.
  • Leg de pasta vlinders op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak in de voorverwarmde oven gedurende 17 tot 20 minuten, of tot de pasta chips knapperig zijn.
  • Haal uit de oven en laat de pasta chips iets afkoelen.
  • Serveer de pasta chips als een knapperige en smakelijke snack of als bijgerecht bij je favoriete dip.
calorieën: 498kcal
Gang: Snacks
Keuken: Italiaans
Trefwoord: Borrel, Chips, Italiaans, Pasta, Snack